IoT

Sensor ECS tilbyder flere forskellige produkter, som kan styrke jeres virksomheds effektivitet og arbejdsgange gennem IoT (Internet of Things)

Den teknologiske udvikling går så hurtigt, at det kan være svært at følge med – men med Sensor ECS rådgivning og produkter inden for IoT, artificial intelligence, automation m.m. får I de nyeste teknologiske produkter og en videns partner ved jeres side. Med højteknologisk hardware og den nyeste teknologi i vores produkter, kan I optimere jeres processer, i for eksempel produktionsanlæg, og samtidig spare ressourcer. Vores løsninger viser sig ofte også at tilføre en ekstra værdi på grund af den databerigelse vi kan give jer.

"Kvalitet, Service, Levering,
Præcision, Pris, Customizering"

Stort potentiale til forbedring af produktivitet og processer gennem IoT og IioT 

Ved at bruge produkter, der er en del af Internet of Things – altså koblet til internettet og kan kommunikere med andre enheder som er tilkoblet – kan I få mange fordele til jeres virksomhed. Når der for eksempel i produktionsanlæg bruges enheder, som kan sende og modtage data mellem hinanden, kan der drages fordel af den dynamiske kommunikation.

IoT enhederne indsamler information som lagres og analyseres, og derefter kan bruges til at optimere produktionen, spare ressourcer, opdage og forhindre fejl m.m. Med enhed-til-enhed kommunikation og valide data er medarbejdere i stand til hurtigt at træffe de rigtige beslutninger, og ofte vil teknologien kunne foreslå den mest gavnlige løsning. Det kan fx være dataen giver jeres system besked om, at noget er galt og der skal gives alarm. Det kan også være overvågning af produktionsprocesser, hvor en IoT enhed med sensor overvåger faktorer som temperatur, fugtighed, vibration m.m. Mulighederne er mange og IoT løsningerne kan skræddersyes til netop jeres behov.

IoT har haft stor betydning for udviklingen i industrielle sammenhænge og produktionsprocesser, hvor det kaldes Industrial internet of Things (IioT). Det kan bruges til at øge jeres forretningsværdi gennem blandt andet pålidelig og stabil kommunikation mellem enhederne samt øget produktivitet.

Se også mere om IoT løsninger her.

Styrk jeres forretning med øget effektivitet, færre fejl og tidsbesparelser

Fra vores produkter, som tilbyder IoT og IioT, kan der samles og sammenlignes valide data, som for eksempel gennem analyse, kan styrke og effektivisere arbejdsgange m.m. Samtidig har mange af vores produkter også automation og AI, der også kan bruges til at optimere produktionsprocesser i automations branchen.

Vi tilbyder en lang række forskellige IoT produkter, som kan bruges til at effektivisere produktionsgange. Ved at implementere disse i jeres produktionsanlæg, får I mulighed for at opnå:

  • Præcis kvalitetskontrol under produktionen
  • Bedre effektivitet og produktivitet
  • Færre fejl og mindre ressourcespild på grund af fejl
  • Nøjagtighed i for eksempel lagerstyring, kvalitet m.m
  • Tidsbesparelse da enhederne hurtigt kommunikerer med hinanden og kan tilpasse sig efter data

Læs mere om automation her.

Se et lille udvalg og eksempler på produkter til Artificial Intelligence og IoT her.

IoT

Med specialiseret viden kan Sensor ECS give jer den bedste rådgivning

Vi har specialiseret os inden for industrielle løsninger til optimering af effektivitet, produktivitet og arbejdsgange gennem højteknologiske produkter. Med vores erfaring og indsigt i området, har vi indgående forståelse for, hvordan virksomheder kan tilpasse sig den teknologiske udvikling med for eksempel IoT. Samtidig har vi kendskab til de udfordringer, der kan være at tage højde for i visse brancher, for eksempel at produkterne skal kunne modstå hårde temperatur- eller slidforhold.

Vores produkter opfylder sikkerhedskrav og er certificerede efter standarder som CE of FCC.

Bliv inspireret af vores gratis Whitepapers her.

Læs mere om Sensor ECS her.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om IoT, IioT eller hvordan vores produkter kan styrke jeres virksomhed

Skal jeres virksomhed også forbedre produktionsprocesser med IoT? Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed. Vi kan rådgive og finde frem til det helt rette produkt til jeres behov.

Find vores kontaktoplysninger her. 

Kontakt sensor for iot og ai løsninger

Med stærke ressourcer i ...


... er vores mål at blive din foretrukne leverandør