Artificial Intelligence

Med artificial intelligence (AI) teknologi fra Sensor ECS får I højere produktivitet, øget effektivitet og bedre nøjagtighed i arbejdsprocesser 

Gør jeres produktionsprocesser smartere og mere effektive, så I kan stå fast overfor konkurrenterne i en tid med hurtig teknologisk udvikling. Gennem brug af Sensor ECS’s højteknologiske produkter inden for artificial intelligence, IoT og automation, kan jeres virksomhed få en forbedret produktionsproces, som sparer jer for tid, ressourcer og mindsker andelen af fejl.  

"Kvalitet, Service, Levering,
Præcision, Pris, Customizering"

Artificial intelligence og IoT løfter jeres virksomhed 

IoT og artificial intelligence har stort potentiale til at forbedre jeres produktionsprocesser, og I kan derfor med fordel implementere artificial intelligence (også kaldet kunstig intelligens) og IoT i jeres produktionsanlæg. Industriel AI kan implementeres i eksisterende arbejdsprocesser for at øge pålideligheden, effektivitet og sikkerheden.

AI kan styrke jeres virksomhed på flere måder:

  • Mindsk andelen af fejl - Med AI og IoT er præcisionen i top, og faktoren med menneskelige fejl elimineres, så der sker færre fejl.
  • Større nøjagtighed - Med AI og IioT får I større nøjagtighed i produktion, og samtidig kan I sikre dataintegritet ved at dataen er valid. Derudover forbedres nøjagtighed af for eksempel lagerovervågning og lagerstyring m.m.
  • Spar tid med effektiviserede processer - Med AI bliver processer effektiviseret, både på grund af præcision men også fordi arbejdshastigheden er høj. Produktion kan foregå hurtigere og døgnet rundt.
  • Færre energi- og materialeomkostninger - Med præcision i styringen af maskiner og udstyrsdele, er de kun i drift, når der er behov for det. Dermed spares der både på energi og slid på udstyret. Derudover kan præcis lagerstyring mindske ikke-tekniske tab.
  • Forbedr arbejdsprocesser – Personale kan skånes fra for eksempel gentagende bevægelser, der slider på kroppen og kan give skader.

Ved hjælp af AI er brugen af automation i industrielt brug generelt blevet markant forbedret. Læs mere om automation her. 

Er du interesseret i produkter med artificial intelligence? 

 

Vi har et stort udvalg af forskellige typer produkter inden for AI, for eksempel displays, HMI paneler, processorer m.m.

Her kan du se et lille udvalg af vores AI og IoT produkter:

  • R19IK3S – Hårdført og fladt display panel. Let at rengøre og designet til at modstå høje temperaturer, vand og hårde miljøer. Velegnet til kemi- eller madproduktion. Se mere her. 
  • AHP-1154 – Kompakt og brugervenligt HMI panel med 15" LCD farvedisplay og fleksibelt design, der gør det muligt at bruge i mange forskellige installationer. Også velegnet til ikke-industrielt brug som salgsautomater m.m. Se mere her. 
  • EAC-PRO – Modular box PC med 4 PCI/PCIe indgange. Velegnet til brug i de fleste miljøer, da den kan modstå temperaturer mellem -15 og 55 grader. Se mere her. 

Vores produkter kan tilpasses til jeres behov og krav i forhold til for eksempel jeres eksisterende produktionsanlæg. Vi kan rådgive jer, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan anbefale til jeres virksomhed.

 

Artificial intelligence

Hos Sensor ECS har vi god forståelse for, hvordan IOT og AI løsninger kan understøtte enhver virksomhed 

Vi har gjort det til vores opgave, at give virksomheder mulighed for at tilpasse sig de nye teknologiske muligheder, og forbedre deres processer, så I kan være konkurrencedygtige.

Vi har god forståelse for både den teknologiske udvikling og de industrielle udfordringer, som AI og IoT kan afhjælpe, samt hvad der kræves af de nye produkter til automation. Vores højteknologiske produkter er derfor skabt med omtanke for holdbarhed og sikkerhed, samt at de ofte skal kunne modstå megen vand, støv og kemikalier. Vores produkter opfylder kravene til sikkerhed og certificerede standarder som CE og FCC.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde inden for artificial intelligence

Vi har god viden og erfaring med AI og IoT løsninger til forskellige typer virksomheder og produktionsanlæg. Med vores specialviden er vi klar til at rådgive jer i forhold til AI, IoT, automation eller andet, I har brug for.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan forbedre produktionsprocesser i jeres virksomhed.

Find vores kontaktoplysninger her. 

Med stærke ressourcer i ...


... er vores mål at blive din foretrukne leverandør