AAEON producerer blandt andet hardware, intelligent automated services og innovative industrielle platforme, som alle er med til at bidrage til øget effektivitet og produktivitet hos kunderne. AAEON blev grundlagt i 1992 og er i dag en af de førende designere og producenter af industrielle og indlejrede computerplatforme. De har hovedkvarter i Taiwan og herudover kontorer flere steder i Asien, Europa, Amerika og Canada. 

Sensor forhandler


Hos Sensor ECS forhandler vi en lang række af AAEONS forskellige produkter. Her kan eksempelvis nævnes de meget populære og robuste Rugged Tablets, som kan udholde selv de mest barske miljøer. Herudover industrielle motherboards, industrielle skærme, embedded controller, embedded box, netværksapparater og meget andet.  

Vi leverer specialløsninger


Vi leverer AAEON produkter som er specialtilpasset til dine behov. Vi har haft et godt samarbejde med AAEON gennem mange år, og vi forhandler en række af deres produkter. Hvis du er interesseret i en Rugged Tablet, Touch Panel PC, AIOT gateway eller noget helt fjerde fra AAEON, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. 

Se et udvalg af AAEON produkter


 

Find mere info på AAEONS hjemmeside

Inde på AAEONS egen hjemmeside kan du blandt andet finde webinarer og podcasts, hvor du kan få gode råd til hvordan du kommer i gang med dine nye produkter, og får udnyttet deres kvaliteter til fulde.

Kontakt os på   4375 4480

Når du vil være helt sikker på, at dit projekt lykkes - vi er kun et opkald væk