Infoskærme til virksomheder

Interaktive selvbetjeningsløsninger der specialtilpasses efter jeres behov

Gør købsprocesser, wayfinding, produktpræsentation, selvbetjening m.m. lettere med en interaktiv infoskærm. Multitouchskærmene byder på et væld af anvendelsesmuligheder og kan blandt andet bruges som infoskærme til virksomheder, kommuner, storcentre, butikker og restauranter – eller alle andre steder, hvor der er behov for en interaktiv selvbetjeningsløsning.  

Hos Sensor ECS forhandler vi nøje udvalgte infoskærme og vi er specialister i specialtilpassede løsninger. Vi lytter til jeres behov og tilpasser infoskærmen til lige netop den løsning, I har brug for. 

"Kvalitet, Service, Levering,
Præcision, Pris, Customizering"

Modulære infoskærme til virksomheder fra Polytouch

Vi forhandler et udvalg af forskellige infoskærme, der varierer i størrelse, design og funktion, så I kan finde lige præcis den infoskærm, der passer til jeres behov.  

Multitouchskærmene er nemme at betjene – både i forhold til service og brug. Eksterne moduler kan tilføjes efter behov, eksempelvis USB-port, kamera, printer eller scanner. Derudover kan alle modeller farvetilpasses, så infoskærmen matcher farverne og designet i omgivelserne og på nogle modeller kan siderne tilpasses med LED-lys som brugervejledning.  

Eksempler på vores modeller: 

  • Polytouch 24 classic – Kompakt design kan integreres i butiksindretningen. Skærmen er omsluttet af en metalramme, der beskytter de indre komponenter mod støv og andre påvirkninger. Forskellige monteringsmuligheder. 
    Læs mere her. 
  • Polytouch 32 classic – Visuelt indhold kan bekvemt præsenteres på 32" multitouch Full HD-skærm. Alt-i-et system med udvidelsesmuligheder. Quick Mounting System (QMS) til nem udskiftning af hardware. Lang levetid og nem vedligeholdelse.  
    Se flere produktdetaljer her. 
  • Polytouch 32 warp – Pladsbesparende enhed til at effektivisere selvbestilling eller selvindtjekningsprocesser. Designet så vedligeholdelse og service er ligetil, fx med nem adgang til pc-box. Ergonomisk design.  
    Læs mere her. 

Se hele vores udvalg her. 

Sensor ECS – jeres samarbejdspartner

Hos Sensor ECS er alle vores medarbejdere specialister i industrielle løsninger såsom indlejrede PC-produkter, computere og skærme til industrielt brug. Vi har mange års erfaring på markedet og har specialiseret os i at kundetilpasse vores produkter og løsninger, så der altid kan findes en løsning til netop jeres behov. Vores leverandører – herunder også Polytouch – er alle nøje udvalgte til at leve op til jeres høje krav og forventninger.  

Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal være jeres samarbejdspartner inden for IT-løsninger til industri og infoskærme til virksomheder. 

infoskærme til virksomheder

Få størst mulig glæde af jeres infoskærm

Da det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad behovet for selvbetjening er, og da infoskærmene kan specialtilpasses med forskellige moduler og tilbehør, er der ikke en fast infoskærm pris – den afhænger af den enkelte løsning.

Når I vælger Sensor ECS som jeres samarbejdspartner følger der altid serviceydelser i form af rådgivning, infoskærm software, installation og support med i prisen. På den måde sikrer vi, at I får størst mulig glæde af jeres selvbetjeningsløsning.  

Læs mere om vores ydelser her. 

Har I spørgsmål eller brug for rådgivning? Kontakt os 

Hvad end I har brug for rådgivning til at finde den rette infoskærm, eller I har spørgsmål til et af vores andre produkter, er vi klar til at hjælpe jer. Skriv til os via kontaktformularen eller tag kontakt til en af vores specialister, så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer.  

Vores kontaktoplysninger findes her.

Med stærke ressourcer i ...


... er vores mål at blive din foretrukne leverandør