Automationsløsninger

Automationsløsninger understøtter effektiv produktion

Hos Sensor ECS er vores speciale at lave de bedste løsninger til blandt andet automation. Vi har stor viden på området og flere års erfaring med de udfordringer, der kan følge med. Vores speciale og store produktudvalg inden for automationsløsninger er derfor med til at sikre pålidelige og stabile processor samt kommunikation i alle arbejdsmiljøer inden for alle brancher og industrier.  

Med vores erfaring er vi bekendte med de udfordringer for automations hardware, der kan være i forskellige miljøer. Vi har lagt vægt på at forhandle produkter af høj kvalitet, så vi kan skabe resultater med den nyeste teknologi, der kan integreres med alle industrielle arbejdsmiljøer. Derfor forhandler vi højteknologiske hardware skabt til at forbedre effektiv processtyring, kvalitetssikring, nøjagtighed og effektivitet. 

 

"Kvalitet, Service, Levering,
Præcision, Pris, Customizering"

Effektivisering med automation og kunstig intelligens 

Både automation og automatisering i form af kunstig intelligens (artificial intelligence) får større og større potentiale i industrier og virksomheder, der har ambitioner om at vokse og blive mere effektive. Sensor ECS´ automations løsninger kan være vejen til øgede udviklingsmuligheder samt omkostningsbesparelser i din virksomhed. Blandt fordele kan nævnes:  

 • Arbejdsbesparelse – Den kunstige intelligens holder i højere grad dine systemer selvkørende og kan give et mindre behov for flere ansættelser ved udvidelse af produktionen. Maskinerne kan også udføre arbejde, der er fysisk nedslidende og dermed spare medarbejdere for ergonomisk belastende arbejde.   
   
 • Mindre tidsforbrug – Hastigheden og præcisionen øges med automationsløsninger, så effektiviteten stiger og der sker færre fejl. Med automationssystemer kan I lettere køre i døgndrift, hvilket giver muligheder for større produktion.  
   
 • Færre energi- og materialeomkostninger – I vil fx have mulighed for at indstille systemerne til kun at være tændt, når det er nødvendigt og dermed spare energi.  
   
 • Kvalitetsforbedringer – Kvaliteten af arbejdet øges i og med, at den forbedrede præcision søger for, at der kan ske færre fejl. Spildomkostninger kan også mindskes. 

Du kan læse mere om anvendelsesområder her.  

Automationsløsninger til det hårde arbejdsmiljø 

Vi kender til vigtigheden af at sørge for, at den hardware man benytter i sin virksomhed, kan køre ordentligt hele tiden og modstå skiftende og hårde forhold blandt andet i forhold til støv, vand og fugt. 

I kan være sikre på, at vi finder en løsning med den teknologi, der opfylder alle de krav jeres virksomhed måtte have til disse forhold, og at vi er en pålidelig samarbejdspartner, når det kommer til løsninger automation. I den forbindelse anbefaler vi produkter til brug i industriel automation med fx disse certificeringer: 

 • IP65  
 • IP67  
 • IP69K  

Du kan her se en oversigt over alle vores automationsløsninger.

Automationsløsninger

Kontakt os allerede i dag for rådgivning

Hos Sensor ECS står vi altid klar til at svare på spørgsmål og rådgive om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til automationsløsninger, er du meget velkommen til at kontakte vores specialister. 

Kontakt os allerede i dag for mere information.

 

Med stærke ressourcer i ...


... er vores mål at blive din foretrukne leverandør